PO ORIGINALNOM RECEPTU SA HILANDARA: Posna žito musaka, sočna i fenomenalna
DRŽAĆE vas dugo sitim.
15. 03. 2024. u 17:00
MONTE KRISTO SENDVIČ: Hrskavi, sočni i slasni nestaće sa stola odmah
Sendvič je sendvič, sigurno mislite. A ako tako mislite - niste probali sendvič Monte Kristo!
15. 03. 2024. u 16:40
KAŠASTI SOK OD KRUŠKE BEZ ŠEĆERA: Zdrav i ukusan napitak bogat vitaminima
Vrlo se jednostavno pravi, ne iziskuje previše vremena, a vaši mališani će u njemu uživati čitave godine.
15. 03. 2024. u 12:01
ŠTRUDLA SA KAJMAKOM I KULENOM Ukus je raj za sva čula, a popravlja dan u trenu
Neodoljiva i slasna, idealna za doručak ili večeru.
15. 03. 2024. u 09:00
NAJMEKŠA, NAJUKUSNIJA I NAJLEPŠA POGAČA SA BELIM LUKOM: Italijani su bogovi testa, a ovo je njihov recept za fokaču
Italijanski pljosnati hleb sličan našoj pogači jeste fokača. Samo testo fokače obavezno sadrži maslinovo ulje. Aromatično bilje poput ruzmarina, origana, timijana zajedno dodacima kao što je luk, masline, čeri paradajz, paprike, ali i sir ili nešto mesno nam pored dekoracije služi i za poboljšanje ukusa.
14. 03. 2024. u 07:00
OBOŽAVAJU JE I ONI KOJI NE VOLE DA JEDU SLATKO, A MIRIS OVOG KOLAČA JE FANTAZIJA: Nuklearna štrudla je zaludela internet
RASTURENA ili nuklearna štrudla dobila je takav naziv jer se svi sastojci pomešaju i izliju na pleh, a ukus je fenomenalan!
13. 03. 2024. u 15:00
IDEALNE ZA SVAKU PRILIKU: Keks kuglice - brze, jeftine i fenomenalne
MOŽETE da ih pravite kada vam se jede slatko. Naprave se za pet minuta, a pojedu u jednom zalogaju.
12. 03. 2024. u 14:00
SOČNIJA I MEKŠA: Tajna savršene baklave krije se u ovom premazu
ISPROBAJTE ovaj trik, ako želite da baklava bude još ukusnija.
12. 03. 2024. u 12:40
DODAJTE PRILOG PO ŽELJI I UŽIVAJTE U RAPSODIJI UKUSA: Cepkani svinjski vrat
CEPKANI svinjski vrat, pa još obložen sosom, prosto prste da poližete.
12. 03. 2024. u 11:00
MESO ĆE BITI SOČNO, MEKANO I PREUKUSNO: Najbolja marinada na svetu
DA biste meso pripremili što lakše i da bi vaša jela bila što ukusnija, važno je pripremiti dobru marinadu i u njemu držati meso 48-72 sata.
11. 03. 2024. u 17:00
SLASNO JELO KOJE POMERA GRANICE DOBROG UKUSA: Francuski krompir s lukom
FENOMENALAN ručak oduševiće i one izbirljive.
11. 03. 2024. u 09:00
REŠAVAMO NEDOUMICU: Da li da koristite oštro ili glatko brašno za pripremu jela?
EVO kako da znate kada se koristi koje brašno ili primenite sledeći trik. Uz njega će vam provereno biti savršeno jelo.
10. 03. 2024. u 08:30
RASPAMETIĆE VAS UKUSOM, A TOPI SE U USTIMA: Tropikana kolač sa ananasom
VOĆNI kolač osvaja na prvi zalogaj.
10. 03. 2024. u 07:00
RECEPT ZA NAJZDRAVIJI HLEB NA SVETU: Popularan je širom sveta zbog svojih zdravih sastojaka,stimuliše stvaranje krvnih zrnaca i hemoglobina
Ovaj hleb bez brašna je bogat proteinima, vitaminima, aminokiselinama, mastima, ugljenim hidratima i mineralima.
09. 03. 2024. u 07:00
PO RECEPTU ĐENARA KONTALDA, ZA PRAVO ZADOVOLJSTVO: Najbolje testo za picu od samo 4 sastojka
SAMO pratite upustvo i savršena pica je gotova, recept čuvenog italijanskog kuvara na Youtubeu su pogledali milioni.
08. 03. 2024. u 17:00
NEKADA NEZAOBILAZAN NA SLAVAMA, A SADA ZABORAVLJEN : Crvenci - tradicionalni desert iz Vranja
NEODOLjIVI slatkiš možete da pravite i u danima posta.
08. 03. 2024. u 15:00
ODUŠEVITE UKUĆANE: Slani rolat sa povrćem i ribom koji se ne peče - možete ga napraviti i sa mesom (VIDEO)
OVO je najbolji recept za slani rolat, a sigurni smo da će svi biti oduševljeni ukusom.
08. 03. 2024. u 09:00
PRIJA DUŠI I TELU, MAGIJA U SVAKOM ZALOGAJU: Samosa - tradicionalno indijsko jelo
KRENUĆE vam voda na usta koliko je ukusno.
08. 03. 2024. u 07:00
DODAJTE SAMO JEDAN SASTOJAK I UŽIVAJTE U RUČKU: Nema više nadimanja od pasulja!
PROBAJTE - dodajte samo jedno.
07. 03. 2024. u 13:30
PRAVI SE POTPUNO DRUGAČIJE OD ONOG ŠTO STE NAVIKLI: Viralna krompir salata oborila društvene mreže
OSVOJILA je milionske preglede na Tik-toku.
06. 03. 2024. u 10:00
EVO RECEPTA KOJI JE NAJTRAŽENIJI U SRBIJI: Rolovane banane sa čokoladom
FENOMENALAN desert pravi se brzo i lako, a sladak je i neodoljiv, prste da poližete.
05. 03. 2024. u 15:00
ZAŠTO SE DODAJE ŠEĆER U MESO NA ROŠTILJU? Evo odgovora a i količine koja je potrebna
UŽIVAĆETE u savršenom roštilju. Profesionalni kuvari i roštilj majstori znaju za ovu caku, a sada možete i vi da je primenite.
04. 03. 2024. u 14:28
DODAJTE OVAJ SASTOJAK I DOBIĆETE MNOGO VIŠE, A BIĆE PREUKUSNE: Napravite puno šnicli od samo 300 g mlevenog mesa
DOBIĆETE mnogo više šnicli, uštedećete na kućnom budžetu, a jelo će vam biti preukusno.
04. 03. 2024. u 10:00